Rólunk

Tudatos hedonizmus

A Tudatos hedonizmus az a kifejezés, ami a legjobban illik arra, ahogyan az életemet élem. A hedonizmus eredetileg az élet élvezetét jelenti, de a közfelfogásban inkább negatív tartalommal bír. Ha egy hedonistára gondolunk, akkor valaki olyan jut eszünkbe, aki mértéktelenül eszik, iszik, mulat, csak magára gondol. Mindezeknek alá rendeli az egészségét, nem hajlandó megerőltetni magát, főleg nem mások érdekében. Éppen ezért használom mellé a tudatos jelzőt. Magamat hedonistának tartom. Szeretem és élvezem az életet. Imádok enni, inni, de imádok sportolni és diétázni is. A magamért és másokért tett erőfeszítésekben végtelen örömömet lelem. Számomra a Tudatos hedonizmus egy messze menően pozitív életfelfogást jelent. Azt, hogy élvezzem a hétköznapok kihívásait, találjam meg mindenben a jót, élvezettel tegyek testi és lelki egészségemért, süssek és főzzek egészségesen. Örömmel gondoskodjak családomról és törődjek környezetemmel. Ebben találtam meg a boldogság kulcsát.

Rólunk

Egy nyugodg és boldog kis család vagyunk. A férjem Isti, a kislányunk Kamilla a kiskutyánk Dorka és én Ercsi. Férjem informatikus, én pedig pilates oktató és személyi edző vagyok. Rengeteg közeli és távolabbi barátunk van. Az a típus vagyok, aki jóban van a szomszédokkal, aki ha süt valamit akkor mindenkinek visz belőle. Szeretek örömet okozni és oda figyelni másokra. Férjemmel mindketten örök életünkben családra vágytunk, így most kölcsönösen úgy érezzük, révbe értünk.

Receptjeim:

Zömében gyorsan és egyszerűen elkészíthető ételeket csinálok. Főleg desszerteket. Egyáltalán nem használok fehér lisztet és cukrot. Fő a változatosság, a sok szín, íz és tápanyag.

Naplóm Kamillához:

Ez a napló elsősorban Kamillának íródik, ha később kíváncsi lesz rá mi történt vele kisgyermek korában. Másodsorban férjemnek és nekem, hogy nosztalgiázni tudjunk miután már elmúlnak ezek a csodás évek. Harmadsorban pedig mindazoknak akik szeretnek minket, és kíváncsiak rá mi történik velünk.