25. bejegyzés…mindjárt 9 hónap…

Drága Kamillám,

néhàny nap és 9 hónapos leszel. Épp annyit töltöttél már idekint a világban, mint amennyit bent a pocakomban. Hihetetlenül gyorsan elrepült az idő. Tudom, hogy közhely, de van benne igazság. Bár nagyon mozgalmas és izgalmas is volt. Mondthatni tömény. Teli történésekkel és érzelmekkel. Teli változással.

Az elmúlt napokban megint új dolgokat produkáltál. Szinte hihetetlen, de integetsz és közben mondod, hogy pápá. Timinek mondtad először. Pedig nem tanítottalak rá. Minden reggel integettünk Apának, de nem hittem volna, hogy ilyen hamar lemásolod. Döbbenet.

Ha éhes vagy, mondod, hogy memme vagy látványosan tátogsz és cuppogsz.

Ha álmos vagy odabújsz és belénk-, vagy a kezeddel dörzsölöd az arcod.

Kommunikálsz. 9 hónaposan. Sosem hittem volna. Bár nem is néztem utána mit kéne csinálnia egy korodbelinek. Pedig kapok róla e-maileket is, de szándékosan el sem olvasom. Nem akarlak senkihez sem hasonlítani, főként nem egy adott sémához. És valahogy kezdem azt érezni, hogy pont ezért vagy ennyire ügyes. Nem támasztok feléd semmilyen elvárást. Az elvárások a felnőttekbe is csak görcsöket tesznek. A sok-sok játék, mondóka, puszilgatás, szeretet viszont szárnyakat ad. ❤️

Az éjszakák nyugodtabbak lettek. Most nem kínoz annyira a fogad. A napközbeni 3 alvás 2-re csökkent. A késő délutániak elmaradtak.

Elkezdtél válogatni is…előfordul, hogy amit neked készítek, azt nem eszed meg. Először egy ilyen alkalommal, azt hittem nem vagy éhes. Nem kérted a tiedet. Pedig szerintem finom volt. 🙂 Répa, brokkoli, bulgur és pici csirkemell. Nem turmixolva, csak összenyomkodva. Nem kérted. Gondoltam rendben, biztosan nem vagy éhes. Letettelek, de jöttél utánam és mondtad, hogy memme. Megint megpróbáltam, de megint elutasítottad. Letettelek és folytatódott a memmézés. Mondtam is Apának, hogy azt mutatod, hogy éhes vagy. Aztán megkínáltalak mással. Az kellett. Tudod mi a jó neked és csodásan kommunikálsz.

Ma reggel is az én zabkásámat kérted a sajátod helyett. Pedig ezt biztosan szereted, gyümölcs egy kis puffasztott quinoával. De persze az finomabb, amit én eszek. Egy falat neked, egy falat nekem. A tiedet majd megeszed tízóraira. 😊

Megint csodás hétvégénk volt. Voltunk Petivel tandemugrani, aztán Agárdon ebédelni. Éttermet is úgy választunk mostmár, hogy hol tudsz játszani.

Voltunk a sportteraszon, Timiékkel, Esztiékkel és a Papáékkal. Lili megkóstoltatta veled életed első jégkrémét. Szintén először mentél a homokozóba és kovászos uborkát is ettél…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s