24. bejegyzés…a féltékenység első jelei…

Drága Kamillám,

szerencsére a szeparációs szorongás egyetlen jelét sem tapasztaltam még rajtad. Nem gondolom és nem is vágyom , hogy “megússzuk”. 🙂 Azért írom ezt most, mert tegnap Zsanival és Zorával bandáztunk és Zora már elég érzékeny arra, ha Zsani leteszi vagy kimegy a szobából. Pedig mi aztán tényleg teljesen egyformán bánunk veletek. Nem hagyunk sírni titeket, még mindíg igény szerinti szopi van, együtt alszunk és mindezt élvezzük is. Nála mégis elindult ez a folyamat. Nálad még nem. Sőt simán itthagysz minket és percekig pakolgatsz a másik szobában. A téren, parkban 10-20 méterre is elmászol anélkül, hogy érdekelne mi hol vagyunk.

Tegnap viszont, életedben először a féltékenység jeleit mutattad. Kire másra lettél volna féltékeny, mint Apára?!Mondom én, hogy igazi szerelem a tietek. Az nem szokott zavarni ha engem puszilgat, sőt mosolyogsz és jössz te is csatlakozni a szeretgetésbe.

Tegnap délután épp a gyerekszobában játszottunk a csajokkal, amikor Apa belépett a bejárati ajtón. Azonnal hatalmas sebességgel indultál felé, miközben hangos visításokkal üdvözölted. Ezek a visítások is sokkal csajosabbak, magasabb hangon szólnak, mint amiket egyébként napközben hallatsz. Odaértél a lábához és nyújtottad a két karod, hogy vegyen fel. Felvett, megpuszilgatott. Zora látva a történteket, hatalmas mosollyal és karcsapásokkal reagált. Apa letett téged, majd felvette őt is, nehogy kimaradjon a jóból. Meg persze ő sem bánja ha, még egy babát meg kell szeretgessen. 🙂 Te azonban, ezt látva panaszkodni, mondhatni sírni kezdtél, és kapaszkodtál fel Apa lábán. Sokszor felveszem én is Zorát, az sosem zavar. De Apa csak téged szerethet…nincs mit tenni, a szerelem ilyen…féltékeny. ❤️

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s