23. bejegyzés…szemfogak…

Kicsi Kamillám,

az elmúlt 3 nap megint hozott változást…elindultak kibújni a szemfogaid. Az első 6 fogacskád úgy bújt ki, hogy szinte észre sem vettük. Illetve akkor kezdtek “elromlani” az addig átaludt éjszakák, de se nyűgösség, se sírdogálás…Na ez most nem mondható el. Már az elmúlt két éjszaka is sokkal zaklatottabb volt mint a korábbiak. Álmodban keservesen sírdogálva kértél segítséget a visszaalváshoz…sokszor…és szinte csak cicin volt jó. Tegnap hajnalban már vissza sem tettelek a babaöbölbe, inkább leköltöztem az ágy végébe, keresztben aludni…20 percet. 🙂 Ma éjjel ez folytatódott, de hajnal 4-re már a cici sem volt jó. Állva ringattalak és ha megpróbáltalak letenni akkor azonnal sírva fakadtál. Majdnem elaludtam közben, úgy álltomban.

Emiatt most napközben is nyűgösebb vagy. Sokszor kéred, hogy vegyelek fel. Fogdosod a füleidet, mindent rágcsálsz és ha nincs semmi a közeledben, akkor az ujjaiddal piszkálod a fájó ínyedet.

Van jó oldala is…kicsit bújósabb lettél. Ébredéskor ahelyett, hogy azonnal elindulnál pakolni, hagyod hogy puszilgassalak. Amikor álmosodsz akkor odajössz és rám hajtod a fejed néhány másodpercre. Ezek igazán értékes pillanatok.

Mostmár nagyon szereted a babakocsit, de reggelente azért megtartottam a szokást, hogy hordozóban megyünk kutyát sétáltatni. Jól esik összebújni. Lovacskázunk. “Gyite paci, gyite ló, gyite Ráró hó ha hó. Gyite gyite paripa, ketten ülünk egy lóra.” Közben ritmusosan lépkedek és a végén forgunk egyet. Imádod. De a versike mellett az igazi kedvenc a lovaglós dalocska. “Gyite gyite ló, megy a paci ló, kopp kopp kopp, nagyot ugrik hopp.” És persze ugrunk mi is. Amikor vége elkezdesz rugkapálni, hogy megint csináljuk. 🙂

Tegnap, mivel ilyen kis nyügike voltál, délután is hordozóztunk. Több mint egy órát voltál rajtam. Gyógyít a közelség az biztos, mert miután levettelek még sokáig nagyon jó kedved volt, szemfogak ide vagy oda.

Reggel fél 7 van. A hajnal 4-es kelés miatt már kutyaséta közben visszaaludtál. A hordozóban. Ahogy szoktam, engedtem neked friss levegőt a hálóba, lehúztam a redőnyöket és letettelek az öbölbe. Indulhat a nap. Mosás, főzés, barátnőzés. Remélem hamar kibújik a fogacskád. De ha kell minden éjjel virrasztok veled. Szeretlek. ❤️

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s