15. bejegyzés…”az egyetlen állandó a változás maga” part 2.

A legutóbbi írásom óta, amit a változásról írtam, megint fordult párat velünk a világ.

A 3 hét babakocsi rajongás után, most újra hordozózunk. Az utolsó pár alkalommal, amikor babakocsival indultunk el, megint sírva fakadtál egy idő után. Visszatért az egyik kezemben Kamilla, másik kezemmel tolom a babakocsit történet. Ja és közben hangosan vezényelem Dorkát. 🙂 Hála az égnek, kedves szomszédasszonyom segített beállítani a csattos hordozót, így nem fáj a derekam. 7 kilo vagy, tehát még bőven tudunk így is nagyokat sétálni.

Az éjszakáink elég hektikusak. Ma például csak 2x keltél enni. De van olyan is, amikor 4x. Fárasztó, de nem zavar. Megértem. Annyi minden törtènik veled. Szükséged van a tejre is és a biztonságra is. Egyszerre jönnek felül a fogaid, elkezdtük a hozzátáplálást, elindultál mászva felfedezni a világot. Ráadásul alig tudlak rávenni napközben az evésre. Minden érdekel. Csak úgy megy rendesen ha elvonulunk, besötétítek és lefekszünk.

Így viszont szépen megtanultál napközben a hálóban aludni. Evés közben elalszol és én óvatosan ki tudok jönni mellőled. Ha épp nem alszom veled. Mert sokszor elalszom én is. Nincs is ennél jobb. Napközben legálisan, összebújva…Imádom. Nem alszom mélyen, sokszor kinyitom a szemem és megnézlek. Még mindig figyelem ahogy veszed a levegőt…megnyugtat, ha látom a kis mellkasodat emelkedni…és nézem az arcodat miközben alszol…ilyenkor vagy a leggyönyörűbb.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s