13.bejegyzés…”hovà mész te kiscsibe?”

Van egy dalocska, imádod amikor énekelem:

“Hová mész te kiscsibe…sálálálálá? Megyek a csibe bölcsibe…sálálálálálálá! Mit csinálsz te ott…sálálálálá? Amit a nagy csibe csak kicsibe…csipcsirip!”

Most tényleg ezt kérdezem! Hova mész??? Még csak 6 hónapos vagy! Hallgattam múlt héten kedvenc babapszichológusom, Vida Ági videóját a mozgásfejlődésről és végig az járt a fejemben, úristen mennyire gyorsan fejlődsz. Persze anyuka agyam van nekem is, így a video végére már rendesen aggódtam. 🙂 Szerencsére valaki feltette a kérdést, hogy ha 6 hónaposan kúszik, mászik, ülni próbál az nem túl gyors-e?! Jött a megnyugtató válasz, hogy nem. Ha magától csinálja akkor ez az ő tempója.

Ez a Te tempód! Csak az anya szívem nem bírja követni. Már látom magam előtt, ahogy kapod a diplomádat és nem tudlak babusgatni többé…

Egy nap alatt kezdtél el előre haladni, kúszva-mászva. Ugyanezen a napon kezdted magad feltolni ülésbe és láttam meg, hogy felül is készül előbújni a fogacskád. Nem túlzás, hogy gyorsított felvételben éreztem magam. Tényleg megszédültem egy pillanatra.

Persze Dorka labdája a legnagyobb motiváció. 🙂 De erről majd egy másik írásban…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s